Lo que se cuece

Llagostins al Just Curry

Langostinos al Just Curry

Un curri tradicional, que es pot fer en només 7 minuts. Amb el cap dels llagostins fem un fumet ràpid que donarà intensitat de sabor marí al nostre curri. El toc de citronel·la del Just Curry li aporta una frescor molt mediterrània.

AUTHOR: Arnau Paris

COOK TIME: 7 minuts

YIELD: 2 persones

PREP TIME: 7 minuts

TOTAL TIME: 7 minuts

Ingredients

160 g de llagostí

½ ceba

Just Curry

500 ml aigua

150 ml llet de coco

1 gra d'all

1 tros de gingebre

Oli d'oliva

Coriandre

Instructions

  1. En una cassola, escalfa una mica d'oli. Ratlla una dent d'all i una mica de gingebre i sofregeix-ho. (Minut 1)
  2. Talla fina ½ ceba i daura-la. (Minut 2)
  3. Separa els caps dels llagostins, incorpora'ls a la cassola, i pela les cues. (Minut 3)
  4. Afegeix Just Curry, torra'l 20 segons, afegeix l'aigua i la llet de coco, cuina'l 1 minut. (Minut 4)
  5. Retira els caps de llagostins. (Minut 5)
  6. Afegeix les cues i apaga el foc. (Minut 6)
  7. Emplata amb una mica de coriandre. (Minut 7)